Brouwerij Artemis

Bij Artemis worden toegankelijke bieren met een eigen karakter gebrouwen. Puur, smaakvol en instinctief gebrouwen met oog voor de herkomst en kwaliteit van de gebruikte producten. Smaak staat hier voorop, daarom wordt bijvoorbeeld gebrouwen met eigen brouwgerst. Alle bieren zijn ongefilterd en niet gepasteuriseerd!

Onze topbieren

7,8

Artemis Blond

Brouwerij Artemis

Artemis Blond van Brouwerij Artemis is een fris en kruidig blond bier. Door het gebruik van 4 verschillende mouten krijgt dit bier een mooie complexe smaak. Het bier is ongefilterd en dat komt de smaak ten goede. De 3 verschillende hoppen geven het bier een evenwichtige balans tussen fruit, kruid en bitterheid. Een mooie blondie waar je echt even voor moet gaan zitten.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Artemis Stout

Brouwerij Artemis

Een berelekker bier met een hoppige twist. Volle, gebrande tonen van koffie en donkere chocolade worden opgevolgd door een mooie moutbitterheid. Een gewaagde hoeveelheid Chinookhop levert een fruitige bitterheid die lekker in de afdronk blijft hangen. Drink hem minimaal op 15 graden voor een volle smaak.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Artemis Farmhouse Ale

Brouwerij Artemis

Een heerlijk toegankelijke Farmehouse Ale die makkelijk weg drinkt. Door te koudhoppen met citrushoppen ontstaan er aroma’s die hem heerlijk hoppig en verfrissend maakt. De rode peper zorgt voor een extra bite die subtiel in de nadronk voorbij komt. Een gewaagd biertje die mooi in balans is. Sit back and relax! Dit bier is gebrouwen in samenwerking met de Aeres Hogeschool uit Dronten ter ere van hun 60 jarige jubileum. In deze Farmhouse zitten hopsoorten uit hun kas.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Artemis Belgisch Blond

Brouwerij Artemis

Artemis Belgisch Blond is een Blond bier. Lichtzoet met een mooie fruitigheid. Gebrouwen met 4 verschillende mouten voor de perfecte kleur, smaak en volmondigheid. Ongefilterd en daardoor heerlijk puur.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Artemis Saison

Brouwerij Artemis

Artemis Saison is een kruidig biertje met een fruitig karakter. Saison is de Franse benaming voor seizoen. Het werd in de oogsttijd door seizoensarbeiders gedronken. Brouwde jij in die tijd het beste Saison biertje, dan had je geen tekort aan arbeiders. Een echt boerderij biertje dus. En dat komt ook in de moutstort terug. Naast gerstemout gebruiken we alles wat voorhanden is op de boerderij. Waaronder tarwe en rogge. Het bier heeft een hoge hopgift die een heerlijke bitterheid geeft. Bij Artemis geven we een speciale twist aan onze Saison door te werken met verse gember en citroengras. Een verrassend lekker biertje met een complex smaakprofiel.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Artemis Kersen Porter

Brouwerij Artemis

Artemis Kersen Porter is een heerlijk toegankelijke Porter met lichte tonen van koffie, karamel en chocolade. Een donker bier met een lichtbruine schuimkraag en een gebalanceerde frisheid die afkomstig is van lokaal geteelde kersen van fruiteler van Daele. Zijn volzoete kersen geven deze Porter een fijne twist. De basis van het bier is een Flevolandse biologische mout die op authentieke wijze is vermout. Deze vloermout geeft het bier zijn fijne body en subtiele volheid.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Artemis Keiler

Brouwerij Artemis

Artemis Keiler is een Belgische Dark Strong Ale van 9,1%. Kruiden - warmend-eiken.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Artemis Weizen

Brouwerij Artemis

Artmis Weizen van Brouwerij Artemis in Dronten is een zacht en fruitig tarwebier. Een gebalanceerd bier waarin elk ingrediënt tot zijn recht komt. Smaken van banaan met een vleugje kruidnagel. Deze dorstlesser drinkt heerlijk weg op het terras.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25