Brouwerij Braufactum

BraufactuM is een Duitse bierbrouwerij. De brouwerij werd in 2010 in Frankfurt opgericht. Voordat dat zover was, reisden de oprichters de wereld over om inspiratie op te doen. Ze bezochten rouwerijen in Groot-Brittannië, België, Italië en Amerika. Ze proefden de lekkerste, gekste en mooiste bieren en leerden nieuwe brouwmethoden en ingrediënten kennen.

Craft beer met een kenmerkende Duitse twist. Innovatief brouwen met de eeuwenoude brouwtraditie en kennis uit Duitsland. En dat werkt als een ... De brouwerij sleepte de afgelopen jaren talloze internationale bierprijzen in de wacht.

Onze topbieren

8,5

Braufactum Yakeros

Braufactum

Braufactum Yakeros is een lekkere IPA vol met Amerikaanse hoppen uit de Yakima-vallei. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,5%.

American IPA - India Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Braufactum Marzus

Braufactum

Braufactum Marzus is het Märzenbier van Radenberger’s Braufactum-craftbierproject. Een stevige Märzen met een mals moutig karakter

Märzen & Oktoberfest

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Braufactum Soleya

Braufactum

Braufactum Soleya is een Saison. Een bovengistend ge-dry-hopt bier met een zonnig karakter. Deze dorstlesser heeft een alcoholpercentage van 6,5%.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Braufactum Indra

Braufactum

Braufactum Indra is een smaakvolle White-IPA. Een spannende symbiose van een hoparomatische American Style IPA en een kenmerkend Witbier, cold-hopped met Cascade.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Braufactum Colonia

Braufactum

Braufactum Colonia is een fruitige en kruidige Kölsch. Handig ‘Colonia Summer Ale’ genoemd, omdat het bier buiten Keulen (Frankfurt a M.) gebrouwen wordt en de term Kölsch niet gebruikt mag worden.

Kölsch

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter