8,1

Braufactum Marzus

Braufactum (6)

Braufactum Marzus is het Märzenbier van Radenberger’s Braufactum-craftbierproject. Een stevige Märzen met een mals moutig karakter

Details

Brouwerij
Alcohol
5.5%
Categorie
Soepel en Subtiel
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Ondergistend

Mijn bieren

8,1

Het oordeel van de Bierista's

Braufactum Marzus is beoordeeld met een gemiddelde van 8,1 door onze Bierista's

8,1

Smaak

8,4

Zicht

7,6

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,1

"Hij is redelijk nieuw, maar toch is het een zeer degelijke en smaakvolle Märzen "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,4 Zicht Een roestkleurig bier met een stevige schuimkraag

7,6 Neus Moutig en gistig

8,1 Smaak Een stevig en mals karakter. Mondvullend met brood en gedroogd fruit. Hinten van walnoot, boter en stro. Mooi vol en rond bier. Bitterzoet, subtiel wrang en een zachte afdronk

Spijssuggestie Kazen. Vette vis. Stevige vegetarische quiche

Muifelbrouwerij introduceert een nieuwe non-alcoholic IPA

Muifelbrouwerij breidt het assortiment uit met een gloednieuwe non-alcoholic IPA: de Careless Sipper.

Verder lezen

Word mede-eigenaar van Jopen

Via een unieke crowdfundingcampagne biedt Jopen nu de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden.

Verder lezen

Naeckt in het nieuw

Met de lancering van een geheel nieuwe huisstijl stapt Naeckte Brouwers vol vertrouwen de toekomst in als een biologische brouwerij.

Verder lezen

Gulpener met nieuwe bieren de zomer in

De duurzame brouwerij in het uiterste zuiden van Limburg gaat deze zomer vol ambities in met nieuwe bieren en een nieuwe frisse uitstraling.

Verder lezen