Brouwerij Brasserie Caracole

Brasserie Caracole is een Belgische bierbrouwerij die bekend staat om het verwarmen van water met hun houtoven. De flessen worden hier nog met de hand gevuld en zo wordt ook het etiket erop geplakt. Eén en al ambachtelijkheid bij deze brouwerij.

Onze topbieren

8,3

Caracole Nostradamus

Brasserie Caracole

Caracole Nostradamus is een Sterk bruin bier, het resultaat van een subtiele mengeling van vijf verschillende moutsoorten. Gebrouwen boven houtvuur. Overvloedig schuim, goed houdend, crèmekleurig met strakke belletjes en een aanzienlijke gasafgifte bepalen het visuele aspect van deze brune.

Donkere bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Caracole Saxo

Brasserie Caracole

Caracole Saxo is een Blond bier van 7,7%. Bier met een fijne en pittige bitterheid, versterkt met een vleugje koriander. Gebrouwen boven een houtvuur.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Caracole Troublette

Brasserie Caracole

De Caracole brouwerij heeft dit fantastisch Belgisch Witbier gebrouwen. Troublette is wit gekleurd en heeft een volle schuimkraag en een heerlijk aroma.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,3

Caracole Ambre

Brasserie Caracole

Caracole Ambre is een amberkleurig Belgian Ale. Dit bier is vrij zoet met een fruitige toets. Fijne smaken van karamel, toffee en toast. In de afdronk is dit bier ook vrij zoet en fruitig.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter