Brouwerij Bitburger

Bitburger is een Duitse bierbrouwerij. Deze brouwerij is in 1817 opgericht in het gelijknamige plaatsje Bitburg.

Bitburger is hét bier uit de Eifel en Duitsland. Een bezoek aan de bierbrouwerij is ook zeker de moeite waard! In de brouwerij wordt gemiddeld zo'n 4 miljoen liter bier gebrouwen. De Bitburger Brauerei is daarmee nog steeds één van de belangrijkste premium-brouwerijen in Duitsland.

Onze topbieren

8,2

Bitburger Triple Hop'd Lager

Bitburger

Bitburger Triple Hop'd Lager is gebrouwen in samenwerking met Sierra Nevada. Gebrouwen met Cascade uit de Eifel, Centennial en Chinook uit de USA en verfijnd met Bitburger seal hop. Het bier is beperkt verkrijgbaar.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Bitburger Dry Hop'd Zwickl

Bitburger

Dit ongefilterd bier is gebrouwen door de Bitburger brouwerij is samenwerking met de Engelse Deschutes brewery.

Kellerbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Eifelbräu Landbier

Bitburger

Eifelbräu Landbier is een Lager / Helles. Een Duits bier met een alcoholpercentage van 5,0%.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Benedikter Hell

Bitburger

Benedikter Hell is een typisch Beierse Pilsener dat goudgeel van kleur is, met een aangename moutige zoetheid in evenwicht gehouden door een beetje droogheid. De bijzonder speciale smaak van Benediktiner Hell is delicaat bruisend, moutig zoet met zachte tonen van hop, tonen van fruitigheid en aromatische kruiden.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Bitburger Maibock

Bitburger

Lekker en fruitig-fris van smaak - geïnspireerd door traditionele bockbierrecepten, is de Bitburger Maibock de perfecte biertraktatie voor de lente. Als bijzondere interpretatie van de Maibock heeft de Bitburger Maibockstolze 6,7% alcohol en een stamwort van 16,2%.

Maibock

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Bitburger 0.0% Alkoholfrei Herb

Bitburger

Bitburger 0.0% Alkoholfrei Herb is een alcoholvrije Pilsener. Een scherpe, frisse smaak, volledig suikervrij en caloriearm - de perfecte verfrissing voor gezamenlijke activiteiten met vrienden.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Bitburger Premium Pils

Bitburger

Bitburger Premium Pils is één van de populairste pilsners uit Duitsland. Het is een verfrissend, licht kruidig bier met een goede bittere bite.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Drie Duitse Pilseners op een rij

Pils is nog altijd de meest populaire bierstijl. We nemen een steekproef over de grens. Zijn de pilsjes daar een beetje binnen te houden?

Verder lezen