Brouwerij Birra Baladin

Birra Baladin is een Italiaanse bierbrouwerij.

Onze topbieren

9,8

Birra Baladin XYAUYÙ 2015 Riserva Teo Musso

Birra Baladin

Birra Baladin XYAUYÙ 2015 Riserva Teo Musso is een Barley Wine. Het bier heeft 12 maanden gerijpt op Islay Whiskyvaten. Hierdoor is een bier met diepgang en een heerlijke zachte rooktoets ontstaan.

Amber

Aroma
Zoet

8,1

Leön Birra Baladin

Birra Baladin

Leön van Birra Baladin is een donker bier. Het bier is gebrouwen als kerstbier maar aan de vaste range toegevoegd als Dark Ale. Tonen van chocolade, gedroogd fruit, drop en toffee. Een snoepje in een glas!

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Birra Baladin Isaac

Birra Baladin

Birra Baladin Isaac is een Witbier. Een romige schuimkraag en een abrikozen-achtige kleur. Aroma's van gist, citrus, koriander en sinaasappel. Het is een verfrissend witbier met een lichte body en is makkelijk te drinken.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Birra Baladin Nazionale

Birra Baladin

Nazionale van brouwerij Birra Baladin is een Italiaanse Ale. Een gedurfde combinatie tussen twee Italiaanse kruiden bergamot en koriander. Dit bier is het eerste bier dat 100% uit Italiaanse grondstoffen bestaat. Zeer geschikt als aperitief.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Birra Baladin Metodo Classico Riserva 2016

Birra Baladin

Birra Baladin Metodo Classico Riserva 2016 is een Bière Brut. In dit geval een Barley Wine met champagne-achtige afdronk. Tonen van karamel, kruidigheid en houttanines.

Amber

Aroma
Bitter

6,4

Birra Baladin Nora

Birra Baladin

Nora van de Italiaanse brouwerij Birra Baladin is een Amber Ale gebrouwen met specerijen en kamut. Een oranje amberkleur en heeft een flinke schuimkraag. Oosterse aroma's zoals gember en citrusvruchten.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Birra Baladin XYAUYÙ 2014 Riserva Teo Musso

Birra Baladin

Birra Baladin XYAUYÙ 2014 Riserva Teo Musso is een Barley Wine. De smaak van dit speciaalbier is zoet en heeft veel weg van een Madeira of Chateau Chalon.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25