Brouwerij Tre Fontane

Brouwerij Tre Fontane is gelegen in de Tre Fontane Abdij in Rome. Deze trappisten abdij ligt ten zuiden van het stadscentrum en is gekend door de lammeren waarvan de wol gebruikt wordt om het pallium te weven van nieuw aangestelde metropolieten. Natuurlijk zijn ook de bieren alom welbekend!

Onze topbieren

8,2

Tre Fontane Sinergia 19

Brouwerij Tre Fontane

Tre Fontane Sinergia 19 is een IPA. Het bier is gebrouwen door Tre Fontane uit Italië en trappistenbrouwerij Spencer uit de VS. Een stevig bier met aroma's van harsige hop en citrus fruit.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Tre Fontane Sinergia 21

Brouwerij Tre Fontane

Tre Fontane Sinergia 21 is een Dubbel. Collab met Westmalle, Rochefort en Tre Fontane. Aroma's van koffie en whisky. Een mooie trappist die een lange afdronk genereert. Past goed bij vette vis, salades, gebakken lever en lamsvlees.

Dubbel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Tre Fontane Scala Coeli

Brouwerij Tre Fontane

Tre Fontane Scala Coeli is een Blond Trappistenbier uit Rome. Fruitige aroma's met hoppige tonen. In de smaak mooie citrustonen met een licht bittere sinaasappelsmaak, de schil zorgt ook voor wat pit. In de afdronk wat bitter maar fijn doordrinkbaar!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Tre Fontane Tripel

Brouwerij Tre Fontane

Tre Fontane Tripel is een kruidige Trappist. Deze Tripel heeft een kruidige aroma waar je zelfs eucalyptus in kunt herkennen. Ook vers gemaaid gras en citrusaroma's in de neus. Een vol bier met fruitige en kruidige smaken en een licht bittere afdronk.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter