Brouwerij Les 3 Fourquets

Onze topbieren

8,3

Lupulus Hibernatus

Les 3 Fourquets

Lupulus Hibernatus van Les 3 Fourquets uit België is een donker bier gebrouwen met gemoute gerst en gepofte granen. De gebruikte hoppen komen uit Slovenië en tijdens het koken wordt er kaneel toegevoegd. Een sterke, volle smaak. Zoetige bitters en een lichte koffieachtige afdronk.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Lupulus Organicus

Les 3 Fourquets

Lupulus Organicus van Brouwerij Les 3 Fouquets is een lichtgele Tripel. Citrusachtige aroma’s en geel fruit, mouttigheid en lichte kruidigheid verderop. In de nasmaak een fijne bitterheid. Lupulus Organicus is een Blond en Krachtig bier met een goede doordrinkbaarheid.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Lupulus Ardense Tripel

Les 3 Fourquets

Lupulus Ardense Tripel van Les 3 Fourquets is een ongefilterd en ongepasteuriseerd bier waardoor de smaak authentiek gebleven is. Het bier heeft een frisse smaak waarbij de stevige hoeveelheid hop en het hergistingsproces gezorgd hebben voor een stevige body. Met een alcoholpercentage van 8,5% is dit een vrij zware Blonde Belgische Tripel.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Lupulus Hopera

Les 3 Fourquets

Lupulus Hopera is een Pale Ale. Dit bier is goudkleurig en heeft een flinke schuimkraag. In de smaak is de Lupulus Hopera fruitig met licht hoppige tonen. Deze Pale is goed drinkbaar. In de afdronk ontdek je nog een fijne bitterheid.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Tripick 6

Les 3 Fourquets

Het broertje van Tripick 8 word hij ook wel genoemd de Tripick 6. Het is een Belgisch blond bier dat word gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fourquets. Dit bier word in de fles gegist, en heeft een subtiel karakter. Er is een duidelijk bitterheid aanwezig, omdat er duidelijk hop in word verwerkt. Toen het bier pas acht maanden bestond won het al goud op de World Beer Awards in 2017.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Tripick 8

Les 3 Fourquets

Tripick 8 is een Belgisch Blond en wordt ook wel de grote broer van de Tripick 6 genoemd. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fourquets. Dit bier heeft een hoger alcoholpercentage dan zijn kleine broertje. In dit bier is een bitterheid te vinden die duidelijk naar de voorgrond komt. In de mond komen de smaken van hop en kruidige accenten naar boven.

Tripel

Aroma
Zuur
Bitter

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter