Brouwerij Ebontree Dordrecht

Ebontree is een bierbrouwerij in Dordrecht. Er wordt hier met passie en met oog voor kwaliteit gebrouwen. Ebontree brouwt een breed spectrum van bieren, maar heeft een voorkeur voor donkere en hoppige bieren.

Na een aantal jaren als hobbybrouwer bier gebrouwen te hebben, is begin 2017 de stap naar een professionele brouwerij gemaakt. Sinds het brouwvirus in 2013 aansloeg is er een grote diversiteit aan bierstijlen gebrouwen van Amerikaanse IPA`s tot aan Belgische tripels en Nederlandse Bockbieren. Met verschillende bieren zij ook prijzen gewonnen zoals een zilveren medaille op het Nederlandse Brouwkampioenschap in 2016 en een plek in de Top 12 van de Brewdog brouwwedstrijd in 2016.

Onze topbieren

7,8

Ebontree Dark Ale Barrel Aged

Ebontree Dordrecht

Ebontree Dark Ale Barrel Aged is een Quadrupel. Dit bier uit Dordrecht is 2-6 maanden verder gerijpt op een houten portvat. Dat geeft het bier mooie, volle en diepe tonen. Een echt genietbier!

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Ebon Smoked Bock

Ebontree Dordrecht

Ebon Smoked Bock van Ebontree uit Dordrecht is een dubbelbock gecombineerd met Lapsang Souchong thee voor een stevige, maar toch zachte rooksmaak. Een zacht bockbier met lichte karamelsmaak en een mooie rooksmaak van de Lapsang thee.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Ne Regrette de Ryen

Ebontree Dordrecht

Ne Regrette de Ryen is een Triple Rye IPA. Gezamenlijk gebrouwen met Brouwerij Solaes. Een bitterzoet Roggebier.

Roggebier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Ebontree Brokking Stour

Ebontree Dordrecht

Stout gebaseerd op het beroemde hazelnootschuimgebakje van de Dordtse banketbakker Brokking.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25