Brouwerij Brasserie de Silly

Brasserie de Silly is sinds 1850 gevestigd in Silly, België. Al 6 generaties lang wordt hier de expertise van het artisanaal bier brouwen doorgegeven. Belgische en buitenlandse klanten waarderen de toegankelijkheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit van deze brouwerij sinds jaar en dag. Ieder bier wordt hier op ambachtelijke wijze gebrouwen met de beste grondstoffen : zuiver water, unieke gist waarvan enkel de meesterbrouwer het geheim kent, de beste hop en kwaliteitsmout.

Onze topbieren

8,3

Anniversary Amber Tripel Ale

Brasserie de Silly

Anniversary Amber Tripel Ale is een Amber Ale barrel aged op cognac vaten. Het bier heeft een alcoholpercentage van 11,5%.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Silly Abbaye Forest

Brasserie de Silly

Silly Abbaye Forest is een subtiel Blond bier. Het bier heeft fruitige tonen van rozijnen en een aangenaam bittere afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Silly IPA Green Killer

Brasserie de Silly

De IPA Green Killer van Brasserie de Silly is een India Pale Ale met een fraaie goudkleur. De smaak is kruidig en zoet. De afdronk is zoals je dat van een goede IPA mag verwachten, bitter.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,6

Silly Pink Killer

Brasserie de Silly

Pink Killer is een aangenaam, mild zoete, fruitige dorstlesser op basis van mout, tarwe en roze pompelmoes, vandaar de opvallende kleur en het vleugje citrus, typisch voor deze vrucht. Een smakelijk bier voor de grote dorst.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,2

Saison De Silly

Brasserie de Silly

Saison De Silly is een amberkleurige Saison. Deze fraaie Saison heeft een zoet en moutig karakter met veel een hoop karamel in de neus. Je ruikt ook flink wat zoetigheid en gedroogd fruit. In de smaak is frisse zurige ondertoon te ontdekken maar de volle zoetheid overheerst.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,7

Blanche de Silly

Brasserie de Silly

Blanche de Silly is een verfrissend Witbier van Brasserie de Silly. Het bier is lichtgeel en troebel in zicht. Kruidige tonen, zoet en een licht gistkarakter. In de nasmaak is dit bier vrij zoet.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Scotch Silly

Brasserie de Silly

Scotch Silly van Brasserie de Silly in België is roodbruine Scotch Ale. Verwacht bij het drinken van dit bier een fluweelzacht mondgevoel en een stevige body. In de neus zoete en volle aroma’s van butterscotch, karamel, toast en hazelnoot. Een lichte kruidige bitterheid en toffeesmaken bij de eerste slok. Ook in de afdronk is deze Scotch Ale wat kruidenachtig.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25