Westvleteren aan kop in de Bierista Dubbel Top 10

27 februari 2020
De verschillende Top 10-lijsten zijn erg populair. In januari was de Alcoholvrij Top 10 de meest bezochte pagina. Februari is de maand van de Dubbel. Ook deze Top 10 wordt veelvuldig bekeken. De vele expert-reviews zorgen voor een ranglijst met de beste Dubbels van het moment. Verbaast het jou dat Westvleteren 8 aan kop gaat?

Westvleteren 8 was tot voor kort verkrijgbaar bij Beerwulf. Misschien wel dankzij de koppositie in de Dubbel Top 10 is dit bier inmiddels tijdelijk uitverkocht. Dit trappistenbier heeft wel een fors prijskaartje; bijna negen euro voor een flesje. Maar goed, dan heb je wel wat. Een rijk en vol bier dat door Bierista's gewaardeerd wordt met een 9,2!

Dubbelganger

Verrassende nummer twee is Bronckhorster Dubbelganger. Dit bier van 7,5% heeft alles wat je van een Dubbel mag verwachten; een dikke volle moutsmaak met tonen van karamel. Zoals bij alle bieren van Bronckhorster Brewing Company heeft ook dit bier een heel eigen signatuur.

Hoge waarderingen

Verder vind je in deze Top 10 een mooie afwisseling van bekende bieren, zoals La Trappe Dubbel, Grolsch Volle Dubbel en Affligem Dubbel. Daarnaast toch ook een aantal verrassende bieren. De waardering van de bieren loopt uiteen van een 9,2 voor de nummer 1 tot een 7,2 voor de nummer 10. Met een bier uit deze lijst heb je gegarandeerd een goed en smaakvol bier te pakken.

Laat je stem horen

Jij als bierliefhebber kunt ook je stem laten horen op Bierista. Maak een account aan (gratis) en je kunt een review schrijven over bier. Wil je expert-reviews schrijven en gebruiken van alle voordelen van Bierista, bestel dan nu de Bierista Bieropleiding. Haal je bierdiploma en profiteer van al die leuke extra's, zoals rondleidingen, proeverijen, kortingen en natuurlijk de tools voor het schrijven van expert-reviews.