Vijfde editie Bierfestival Hop in Rotterdam

7 augustus 2019

Lachen, dansen, sjansen en vooral veel bier proeven! Dat kan allemaal tijdens de vijfde editie van Bierfestival Hop in Rotterdam. Het begon ooit als een klein project, maar is inmiddels een speciaalbierfeest van formaat, waar je tientallen bieren kunt proeven van bekende brouwerijen uit binnen- en buitenland.

Wijkpark Het Oude Westen wordt vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus een grote craft bierproeverij. Bierfestival Hop begon ooit als een lokaal buurtfeestje. Qua omvang is er wel wat veranderd, maar het intieme karakter is gebleven. Reken dus niet op slap festivalbier en ook niet op vieze en te dure toiletten. Bierfestival Hop is een relaxt festival waar je rustig kunt genieten van de meest uiteenlopende bieren.

Brouwers

Dit zijn de brouwers die je vrijdag en zaterdag op het festival zult tegenkomen:

- Inglorious Brew Stars
- Brouwerij Solaes
- Raven Bone Hill
- Vet & Lazy
- 4 Islands Brewing
- Brouwerij Noordt
- ROTT. Brouwers
- Brouwerij de Kopstoot
- Big Belly Brewing
- Gebrouwen door vrouwen
- Ramses Bier

Op het festival zijn veel nieuwe bieren te proeven. Ramses Bier neemt z'n befaamde Hopper mee. Voor het festival neemt hij de Ramses Ibis mee die hij door de Gin-Tonic hopper laat stromen. Wat voor smaak dat oplevert, kun je zelf komen proeven. Op het festival is ook streetfood verkrijgbaar en er staan diverse foodtrucks en zijn optredens van diverse artiesten. 

Toegang

Vrijdag 9 augustus 16.00 - 23.00 uur
Zaterdag 10 augustus 14.00 - 23.00 uur
Kaarten kosten € 17,50 per persoon

Exclusief voor Bierista

Exclusief voor Bierista's hebben we 20 kaarten beschikbaar. Heb jij je officiële bierdiploma en wil je naar Bierfestival Hop? Laat het ons weten. Nog geen Bierista Bierdiploma? Bestel dan nu de Bierista Bieropleiding en word ook een wandelend vat vol bierkennis en profiteer van de vele voordelen. Cadeautip: Geef onze luxe giftbox cadeau! Daar maak je elke bierliefhebber blij mee!