Van Dr. Raptor en Track Down tot Dikke Lul 3 Bier

14 november 2020
Uiltje Brewing Company is Brouwerij van de Maand bij Bierista. De gehele maand besteden we extra aandacht aan deze hoppige brouwerij uit Haarlem. Vorige week hadden we een megadeal en dat hebben ze geweten bij het Uiltje. Alle aandacht voor de Uiltje-bieren zorgt ook voor extra expert-reviews. Dus hebben we er, zoals elke week, weer drie uitgelicht.

Een heerlijke frisse Pale Ale met zowel aroma's van tropisch fruit als van citrusfruit. Dat is Uiltje Track Down. Slechts 5,2% alcohol, een fractie meer dan een gewoon pilsje. De Bierista Community geeft deze smaakvolle doordrinker een dikke 7,4. "Een heerlijk biertje. Dit vraagt om nog één", aldus Melvin Hardy, die dit bier beoordeelt met een 7,9. Uiltje Track Down is heerlijk voor na een drukke werkdag of bij een pizza.

Dikke Lul 3 Bier

Tsja, what's in a name?! Bierista Pieter Groen: "Vreemde naam die ik niet kan linken aan dit product, maar als IPA is dit een mooie volle lekkere en frisse doordrinker, waar je er zomaar nog een van zou willen nemen." Pieter is met een 7,5 wat zuinigjes in zijn beoordeling. Joe Lawrence trekt het gemiddelde met een 8 wat omhoog. "Op het moment dat het blik open gaat komt de hoppigheid je tegemoet", zo schrijft hij. Die ervaring wordt door menigeen gedeeld. uiltje Gemiddeld scoort Dikke Lul 3 Bier een 7,7.

Dr. Raptor

Dit bier is niet voor iedereen weggelegd. Dit is een bier voor liefhebbers, een Imperial IPA, oftewel een sterke IPA. Het Uiltje Dr. Raptor heeft 9,2% alcohol en telt acht verschillende hopsoorten. En dat proef je. "Fruitig, zoet, pittig, stevig", het zijn allemaal omschrijvingen van Bierista's die dit bier waarderen met cijfers tussen een 6,8 en een 8,5. Gemiddeld levert dat Dr. Raptor een rapportcijfer op van een 7,5. Daar kan-ie zeker mee thuiskomen.

Bier kopen

Vorige week had Bierista een megadeal met Uiltje Brewing Company. De packs vlogen de deur uit. Inmiddels is er een nieuwe deal als opvolger van het uitverkochte pakket. Wil je lekker voordelig kennis maken met al dat moois het Uiltje brouwt. Check dan deze deal. Vergeet niet de kortingscode #Bierista te gebruiken. Deze code levert je 10% korting op, op al je aankopen in de webshop van Uiltje Brewing Company.