Uiltje Brewing Company heeft de flow te pakken

26 mei 2021
Uiltje Brewing Company heeft momenteel de wind flink in de zeilen. De ene na de andere prijs wordt binnen gehaald en na maandenlange noeste arbeid achter de schermen is onlangs de nieuwe website live gegaan. En die website maakt het een stuk makkelijker om wat van de smakelijke Uiltjes in huis te halen.

Nog geen week geleden won de brouwerij uit Haarlem een platinum award tijdens de Craft Beer Marketing Awards. De sprekende labels op de blikken brachten de jury in vervoering. Elk bier weer weet Gerben Valkema een label te ontwerpen met een duidelijke herkenbaarheid en een origineel verhaal. Natuurlijk hebben de bieren van Uiltje Brewing Company een heel eigen signatuur. Maar dat geldt zeker ook voor de uitstraling van dit krachtige merk.

Uiltje Bird of Prey

Tijdens de London Competitions won Uiltje Brewing Company twee medailles. Goud was er voor Uiltje Bird of Prey en zilver voor de krachtige Uiltje Dr. Raptor. De prijzen voor deze bieren verbazen niet. Ook bij de bierkenners van Bierista worden deze bieren erg hoog gewaardeerd met respectievelijk een 7,8 en een 7,7. En dat nadat MMy Life Span #5 en Smoking Pils als brons en zilver hadden gewonnen tijdens de prestigieuze Dutch Beer Challenge.

Nieuwe website

Meer groot nieuws vanuit Haarlem was de nieuwe website. Die werd onlangs gelanceerd. De nieuwe website is helemaal in lijn met het merk en de activiteiten. Was het voorheen nog wel eens een uitdaging om een bierpack te bestellen. Met de nieuwe website is het kinderspel om de kakelverse bieren in huis te halen. Het heeft dezelfde frisse en vrolijke uitstraling als de blikken en bij elk bezoek word je weer verrast met nieuwe bieren.

Speedcourse

Samen met Uiltje Brewing Company heeft Bierista een gratis speedcourse ontwikkeld. In deze korte e-learning leer je meer over de brouwerij en de bieren. Aan het eind wordt je kennis getest met een aantal meerkeuze vragen. Met een beetje opletten haal jij dat examen en krijg je je exclusieve Uiltje-certificaat op naam in je mailbox. En omdat je van leren over bier en brouwerijen dorst krijgt, hebben we ook een aantal scherp geprijsde bierpacks van Uiltje Brewing Company voor je klaar staan in de Bierista-shop.

Doe de gratis Uiltje Speedcourse