Two Chefs Brewing opent Two Chefs FoodBar Zuid

5 mei 2021

Brouwerij Two Chefs Brewing heeft een nieuwe vestiging van Two Chefs FoodBar geopend in Amsterdam-Zuid.

De nieuwe locatie komt aan het Stadionplein en is met een flink terras en ruim interieur een grote aanwinst. Dit wordt de tweede gelegenheid van Two Chefs FoodBar, na vorige zomer de nieuwe hotspot aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam-West te hebben geopend. Two Chefs Brewing neemt per direct de locatie over van restaurant Bar Alt, die naar een nieuwe plek verhuist.

Verwarmd

Two Chefs FoodBar Zuid verwelkomt gasten op het grote zonovergoten terras. Bij beide zaken van Two Chefs FoodBar zijn de terrassen zowel overdekt als verwarmd, dus wat het weer ook mag zijn, je kan altijd met je vrienden aanschuiven.

Craft & kitchen

Two Chefs FoodBar is naast een bar ook een proeflokaal en restaurant ineen waar de nadruk ligt op vers craftbier en heerlijk eten van ambachtelijke, lokale producenten. Het bier is kakelvers en komt regelrecht uit de Two Chefs brouwerij enkele kilometers verderop. Met een doordacht en wisselende All-Day menukaart kun je de hele dag blijven smullen, of het nou lunch, een borrel, of een diner is. Bekende bieren van Two Chefs Brewing zijn onder meer Tropical Ralphie en White Mamba.