Twee keer goud voor Uiltje Brewing Company

23 november 2020
Uiltje Brewing Company heeft twee keer goud gewonnen op de Brussels Beer Challenge. Bierista's weten al langer hoe lekker de Bird of Prey en Dikke Lul 3 Bier zijn. Nu heeft ook de jury van deze internationale competitie deze twee hoppige toppers met goud bekroond.

De Brussels Beer Challenge maakt deze week elke dag de prijzen in een aantal categorieën bekend. Vandaag was het de beurt aan de hoofdcategorie Pale & Amber Ale. In de categorie American IPA tot 6,5% won Bird of Prey goud. Brons was er voor een andere Nederlandse brouwer. Jopen legde met Hop zij met ons beslag op de derde plek. Jopen won ook brons in de categorie Imperial IPA met Heavy Cross.

Dikke Lul 3 Bier

In de categorie Amber Pale Ale werd Dikke Lul 3 Bier als beste beoordeeld. Dit bier wordt door Bierista beoordeeld met gemiddeld een 7,7. "Een lekker frisse doordrinker met een vers hopkarakter", zo wordt dit succesvolle bier van Uiltje Brewing Company door veel bierkenners gekenmerkt.

Spectaculaire deals

Bierista en Uiltje Brewing Company hebben samen een geweldige deal voor je om kennis te maken met een scala aan bieren. Check hier de speciale Bierista-deal. En ja, het is bijna Black Friday en dan profiteer je ook bij Uiltje van spectaculaire aanbiedingen. Kijk maar eens naar deze Black Friday-aanbieding. En wist je dat je met de code #Bierista tot het eind van de maand nog eens 10% extra korting krijgt?!