Hop On Hop Off komt bij je thuis

14 mei 2020

Nu je dit jaar niet naar het Hop On Hof Off Festival in de Kunstijsbaan in Breda kan, komt het festival gewoon naar jou toe. Net zo makkelijk.

Het Hop On Hop Off Festival is een groot feest voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en lekker eten. De organisatie heeft het verplaatst naar april 2021, maar wil het dit jaar niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. 

Suprise pakket

Om toch nog een beetje het festivalgevoel te krijgen, kun je In het weekend van 12 tot en met 14 juni thuis feesten. Dit doe je met het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket met daarin de bieren van de deelnemende brouwers. Met bier van De Lastige broertjes, De Arn en Troost. Speciaalbieren met klinkende namen als Snolleke Bolleke, Verbroerdering, Club Tropicana en Honing Blond.

Bierquiz

Bovendien kun je zondag 14 juni om 20.00 uur meedoen aan de Hop On Hop Off online bierquiz. De vragen worden gesteld via een livestream. Als je het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket hebt besteld, is meedoen aan de quiz gratis. 

Bestellen

Tot 24 mei is het bier surprise pakket te bestellen en in de week van 8 juni wordt het bij je thuisbezorgd zodat je in het weekend van 12 tot en met 14 juni kunt genieten van de speciaalbieren van verschillende brouwers. Dat is niet alleen lekker, maar je ondersteunt daarmee de brouwers. Het pakket bevat twaalf speciaalbieren van twaalf verschillende brouwers, twee proefglazen, een Hop On Hop Off bieropener en een toelichting over de bieren. Kijk op www.hoponhopofffestival.com hoe je kunt bestellen.