Bierbrouwerij De Arn

Bierbrouwerij De Arn is een huurbrouwerij in Rijswijk. De Arn is een initiatief van Arjan te Hoonte. Al meerdere jaren liep hij met het plan rond bier te gaan brouwen en in 2013 bracht hij dan zijn eerste bier uit. Deze Dubbelbok werd in de ketels van de Sallandse Landbier Brouwerij in Raalte.

Ondertussen zijn ook de Arn Tripel, Winterse Arn en Stout Arn verkrijgbaar. Mede door het grote succes van de bieren van Bierbrouwerij De Arn ontstond de behoefte aan een eigen brouwerij met een eigen brouwinstallatie. Samen met de Gemeente Rijswijk wordt er nu naarstig gezocht naar een geschikte locatie om de eigen brouwerij te kunnen realiseren.

Onze topbieren

8,2

Winterse Arn

Bierbrouwerij De Arn

Winterse Arn van Bierbrouwerij de Arn is een donker, bruin winterbier. Zoete, bittere smaken met tonen van karamel, chocolade en hinten van drop en gedroogd fruit. Een smakelijk seizoensbier dat rond de haard heerlijk wegnipt.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Arnbeg 2017

Bierbrouwerij De Arn

Arnbeg 2017 van Bierbrouwerij de Arn is een gelimiteerde Quadrupel waar 10 jaar oude Ardbeg whisky en kruiden aan zijn toegevoegd. Ardbeg staat bekend om zijn rokerige whisky’s van hoge kwaliteit, het maakt dit bier dan ook bijzonder smakelijk!

Zware bieren

Aroma
Zuur
Bitter