Proef nu: 12 provincies - 12 bieren

20 mei 2022
Het is de Week van het Nederlandse Bier. Tot en met zondag 29 mei vieren we het Nederlandse bier. De biersommeliers van Bierista hebben in het kader van deze feestweek een prachtige bierpack samengesteld met twaalf verschillende bieren. Elke provincie is vertegenwoordigd. En omdat het feest krijg je er van ons een glas bij cadeau!

De Week van het Nederlandse Bier wordt traditioneel geopend met het Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag. Tot en met zaterdag 21 mei kun je hier kennis maken met tal van Nederlandse brouwerijen. Volgend weekend wordt de week besloten met de Open Brouwerijdagen. Veel brouwerijen verdeeld over het land openen hun deuren om hun passie voor bier te delen met de vele liefhebbers. Meer informatie over alle activiteiten vind je op de website van de Week van het Nederlandse Bier.

Speciaal bierpack

Ook bij Bierista dragen we graag bij aan de feestvreugde. Onze biersommeliers hebben een prachtige pakket samen gesteld met twaalf bieren uit twaalf provincies, plus een glas van Brouwerij Wild Mill. Het pakket kost € 37,50, inclusief verzendkosten. Bierista's krijgen vijf euro korting. Zij bestellen het bierpakket voor de speciale prijs via de persoonlijke accountpagina.

Wat zit er in het pakket?

Noord-Brabant: Wild Mill - Blond
+ gratis glas van Brouwerij Wild Mill uit Almere.

Korting voor Bierista's

De prijs van het pakket is € 37,50 inclusief bezorgkosten. Bierista's ontvangen 5 euro korting en betalen dus slechts € 32,50 inclusief bezorging. Wil je ook Bierista worden en genieten van deze en andere voordelen, bestel dan nu de Bierista Bieropleiding.