Nieuw: Bier Butler Bier & Spijs cursus

15 juni 2021
Een online cursus waarin je leert hoe je de lekkerste bierpairings maakt. Bierista heeft deze cursus ontwikkeld samen met de gratis Bier Butler app en de Brouwers van Nederland. In de cursus leer je in een aantal stappen wat je moet doen om een geslaagde combinatie te maken. Natuurlijk vind je in deze praktische cursus veel tips, inspiratie en een bierpack met tien verschillende bieren om lekker te proeven.

Het combineren van bier en gerechten is hot! Steeds meer mensen komen er achter dat je met bier minstens zulke lekkere combinaties kunt maken als wijn. Door de opkomst van de speciaalbieren zie je ook dat bier terrein wint aan tafel. En dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling. Steeds meer bierliefhebbers ontdekken hoe leuk het is om te experimenteren en ook in de horeca zie je de aandacht voor bierpairings bijna per dag toenemen.

Huilen van geluk

De cursus Bier & Spijs toont aan, dat het combineren van eten en bier echt niet moeilijk is. Zorg voor een gezonde portie lef en neem een aantal basisregels in acht en dan kun je tot prachtige combinaties komen. Een geslaagde combinatie herken je gelijk; dat is genieten of zoals we bij Bierista zeggen 'huilen van geluk'.

Bierpack

Je kunt de digitale cursus nu bestellen voor de tijdelijke introductieprijs van slechts € 29,95. Je hebt dan 90 dagen de tijd om de online training te volgen, inclusief een examen dat bestaat uit een aantal meerkeuze vragen. Beantwoord je 75% van de vragen goed, dan krijg je je 'Bier Butler Bier & Spijs' certificaat. Bij de cursus is een speciaal bierpack inbegrepen. Je krijgt tien verschillende bier thuis gestuurd, waaronder echte kneiters zoals Muifel Zuster Agatha, De Molen Water & Vuur en Cornet Oaked.

Bestel nu en ga gelijk aan de slag