Muifelbrouwerij lanceert nieuw bier op 25 en 26 mei

23 mei 2019

Muifelbrouwerij uit Oss opent op zaterdag 25 en zondag 26 mei de deuren voor het publiek tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Tijdens dit weekeinde wordt er een gloednieuw Muifelbier gepresenteerd.

Martin Ostendorf van Muifelbrouwerij: “Op onze open dagen laten we bierliefhebbers toe op onze locatie, die normaal niet publiek toegankelijk is. Bierliefhebbers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen het verhaal achter onze brouwerij en de bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en hoe wij dagelijks de bieren brouwen. Natuurlijk vertel ik ook iets meer over hoe ik nu tot de ontwikkeling van een nieuw bier kom en krijgt iedereen uitgebreid de gelegenheid om onze bieren te proeven. Wij maken dit weekeinde extra bijzonder door op onze eigen locatie een gloednieuw Muifelbier te presenteren. De Week van het Nederlandse Bier is een prachtig initiatief om aan heel Nederland te laten zien hoe rijk onze biercultuur is!”

Over Muifelbrouwerij

De Osse trots Muifelbrouwerij bestaat twaalf jaar en ondanks dat ze al meer dan soorten biersoorten brouwen, wordt dit weekeinde wederom een gloednieuw Muifelbier gepresenteerd. Kom een kijkje nemen op 25 en 26 mei en geniet van de gezelligheid, de live brouwsessies en proef onze prijswinnende bieren zoals Zuster Agatha en D’n Ossebock.

Over de Week van het Nederlandse Bier

De Week van het Nederlandse Bier vindt plaats van 15 tot en met 26 mei 2019. Tijdens de week staat het bier van eigen bodem centraal en vinden er in heel Nederland bieractiviteiten plaats. De week wordt georganiseerd door Stichting Week van het Nederlandse Bier waarin de gehele biersector zicht heeft verenigd met als doel het Nederlandse bier te promoten.