Maallust 10 jaar - M10 Jubileumbier

21 februari 2021
Het is feest in Veenhuizen. Bierbrouwerij Maallust viert het 10-jarig bestaan. Een groot feest is er even niet bij, maar een speciaal jubileumbier zorgt zeker voor warme gevoelens.

Het lijkt als de dag van gisteren, maar toch bestaat Brouwerij Maallust al weer tien jaar. In dat decennium heeft de brouwerij van zich doen spreken met prachtige bieren. Dankzij onder meer Maallust Vienna de Vagebond, Maallust Tripel Zware Jongen en Maallust 1818. Al deze bieren worden stuk voor stuk hoog gewaardeerd door de Bierista's uit de Bierista Community. Een cijfer hoger dan 7,5 is meer regel dan uitzondering.

Jubileumbier M10

Bier brouwen kunnen ze dus wel in de voormalige bajes. Ter gelegenheid van de tiende verjaardag is een jubileumbier gebrouwen. Dit bier luistert naar de naam Maallust M10 en is gebrouwen met tien soorten mout en tien verschillende hopsoorten. Hoe hoog het alcoholpercentage is laat zich raden. Een echte zware jongen dus! We kijk er naar uit. Wil je weten waar het bier verkrijgbaar is, kijk dan even op de website van Brouwerij Maallust.