Kamperen naast Hertog Jan brouwerij

11 juli 2020
Als je geniet van een goed glas Hertog Jan bier, dan komen vaak de beste ideeën naar boven. Bram en Judith Clevis van café Hertog Jan Proeverij, pal naast de Hertog Jan-brouwerij in Arcen weten er alles van. Zij lanceren iets nieuws: de eerste Pub-up camping van Nederland.

De Pub-up camping bestaat uit tien ingerichte tenten met direct zicht op de brouwerij van Hertog Jan. Je wordt wakker met de geur van hop en hebt de Hertog Jan Pilsener, Hertog Jan Weizener en natuurlijk de Hertog Jan Grand Prestige de hele dag binnen handbereik. Over vakantiegevoel gesproken ....
 
Deze unieke ervaring is te boeken als compleet arrangement. Genieten van heerlijke Hertog Jan bieren en een bourgondisch diner, waarna er vervolgens neergestreken kan worden in de Summer Camp Pub-up tenten. In de morgen wordt er een uitgebreid ontbijt aangeboden. Dit bijzondere bier- en belevingsevenement is vanaf heden te boeken gedurende de periode van 16 juli tot en met 6 september. Neem voor meer informatie contact op met Hertog Jan Proeverij.