Het nieuwe Hertog Jan Proeftuin bier komt eraan

Hertog Jan Proeftuin is in een jaar uitgegroeid tot een begrip onder de liefhebbers van speciaalbier en zeker onder de vele fans van Hertog Jan. Elk kwartaal wordt er een bijzonder, eenmalig bier gebrouwen, dat voor slechts een beperkt aantal liefhebbers beschikbaar komt. Wil je deze exclusieve bieren ook thuis ontvangen, dan moet je Hertog Jan Proeftuin-abonnee worden.

De brouwers van Hertog Jan leven voor bier, ze dromen van bier. Daarom krijgen ze eens per kwartaal de mogelijkheid een bier te brouwen, waar ze zelf helemaal warm van worden. Dat resulteerde het afgelopen jaar in vier bijzondere bieren, waaronder een Tarwewijn, de blonde evenknie van de wereldberoemde Hertog Jan Grand Prestige en een Bourgondische Chocolade Stout.

Vele extra's

In maart staat er weer een nieuwe release gepland. Welk bier we mogen verwachten wordt niets gezegd. Dat is een verrassing. Als het bier bezorgd is bij de abonnees zullen wij het nieuwe Proeftuin-bier op de redactie op tafel zetten om te proeven. Een Proeftiuin-abonnement kost slechts € 130 per jaar. Hiervoor krijg je vier keer per jaar drie kruiken met het nieuwe Proeftuin-bier thuisbezorgd. En dat niet alleen, als abonnee krijg je diverse extra's. Kijk maar eens op de website en word ook abonnee, want aankomend jaar gaat er zonder twijfel weer heel veel lekkers komen uit de Hertog Jan-ketels in Arcen. Check de website hier: Hertog Jan Proeftuin.