Hertog Jan Speciaalbier Festival

25 mei 2022
Tot en met komend weekend vieren we de Week van het Nederlandse Bier. Traditioneel openen veel brouwerijen in het afsluitende weekend de deuren voor het publiek. Zo ook Hertog Jan in Arcen. Sterker nog, daar maken ze er helemaal een feestje van en houden een heus Speciaalbier Festival.

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei kun je bij Hertog Jan diverse schatten uit de kelders proeven. Van diverse jaargangen Grand Prestige Vatgerijpt tot aan gerijpte Hertog Jan Grand Prestige van de tap, tijdens het Speciaalbier Festival worden enkele van de meest gewilde en bijzondere Hertog Jan bieren geschonken.

Iedere bierliefhebber kan deze dagen de Hertog Jan brouwerij in Arcen bezoeken en genieten van een speciale rondleiding met exclusieve bieren. Ook kun je een bezoek brengen aan onze unieke Vatgerijpt bar waar je diverse jaargangen Vatgerijpt kunt proeven. Op onze mobiele brouwerij vertellen de brouwers alles over de experimentele Hertog Jan Proeftuin en je kunt je bierkennis laten testen tijdens leuke brouwerijquiz. Wil je een rondleiding door de brouwerij? Reserveer dan snel, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

Meesterbrouwers barbecue

Wie zin heeft schuift vanaf 17.00 uur aan bij de Hertog Jan Proeverij om onbeperkt te smullen van een heerlijke, bourgondische barbecue.  Om 17.30 uur steken de koks de barbecue aan en je kunt smullen tot 20.30 uur. Bij slecht weer is er als alternatief een buffet, waarbij je lekker warm binnen kunnen zitten.  Hier reserveer je jouw plek bij de barbecue. Wees er snel bij want er zijn alleen nog een paar plekken voor zondag 29 mei.

Praktische informatie

Openingstijden evenement: 11:00 tot 18:00
Rondleidingen: 11:00 tot 16:00
Openingstijden winkel: 11:00 tot 17:00
Parkeren bij de Kasteeltuinen in Arcen. Vandaar rijden er gartis pendelbussen naar de brouwerij.