Gulpener met nieuwe bieren de zomer in

12 april 2024

Bij Gulpener houden ze niet van stilzitten. De duurzame brouwerij in het uiterste zuiden van Limburg gaat deze zomer vol ambities in met nieuwe bieren en een nieuwe frisse uitstraling.

Om met die uitstraling te beginnen. De etiketten van de bieren zijn vernieuwd. Gulpener noemt de nieuwe labels ‘het raam naar de achtertuin van Gulpener’. En die achtertuin is waar de ingrediënten van de bieren groeien. Duurzaamheid is al jaren een van de belangrijkste pijlers van de familiebrouwerij.

Behalve duurzaamheid staat Gulpener Bierbrouwerij ook voor het buitenleven. Mensen die er graag op uittrekken, van gezelligheid, festivals en van een goed persoonlijk gesprek houden. Uiteraard altijd met een glas Gulpener bier binnen handbereik.

Gulpener Korenwolf

Gulpener heeft vele pareltjes in het assortiment. Denk aan Gulpener Pilsner, Gulpener Chauteau Neubourg en natuurlijk de Gulpener Ur-Hop. De grootste parel is misschien wel Gulpener Korenwolf. Dit verfrissende Witbier krijgt een status aparte binnen de Gulpener familie. Gulpener Korenwolf wordt een apart merk met een eigen identiteit, logo, merchandise en campagne. Het is een bier met een heldere missie: Red de bedreigde wilde hamster uit Limburg, ofwel de Korenwolf.

Gulpener Blond

En alsof bovenstaand nog niet genoeg is, presenteert Gulpener ook nog een aantal nieuwe bieren. Gulpener Blond met vlierbloesem heeft een vliegende start gemaakt en kon weleens een echte zomerhit worden.

In dit artikel lees je meer over Gulpener Blond.

Gulpener 0.0 Pilsner

Het heeft even geduurd, maar nu heeft Gulpener ook alcoholvrije bieren. Lange tijd is er geëxperimenteerd en nu zijn de kritische brouwers eindelijk tevreden over het eindresultaat. De lancering van de Gulpener 0.0 Pilsner 0.0, Gulpener 0.3 IPA en de Gulpener 0.3 Weizen brengt daardoor hoge verwachtingen met zich mee.

B-Corp

Het laatste nieuwtje betreft de B-Corp certificering van Gulpener. Daarmee onderstreept het meer dan 200 jaar oude familiebedrijf nog maar eens hoe belangrijk het duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt. Het behalen van dit certificaat is een nieuwe mijlpaal. Met deze kennis in je achterhoofd kun je zorgeloos nog meer genieten van de Gulpener Korenwolf, de Gulpener Ur-Weizen of een van die andere smaakvolle bieren. En in het gastvrije Gulpen kun je altijd terecht in het Gulpener Brouwlokaal, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten met zicht op de micro-brouwerij of bij mooi weer in de sfeervolle hoptuin.