Gelukkig nieuwjaar! Op een hoppig 2020!

1 januari 2020
Team Bierista wenst je een heel gelukkig en gezond 2020. We hebben even genoten van een paar daagjes vrij. Nu zijn we er weer, fris en fruitig om jou ook in 2020 op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in bierland en om je kennis aan te reiken, waarmee je nog meer uit je glas bier haalt. De Bierista Bieropleiding blijven we constant verbeteren en ook komend jaar hebben we leuke quizzen, prijsvragen en leerzame speedcourses op het programma staan.

Na al het biergeweld in december staat januari in het teken van 'Dry January'. Meer dan 25 duizend mensen hebben zich aangemeld bij 'Ik pas'. Zij gaan ervaren hoe het is een maand lang geen alcohol te drinken. Bierista Alain had het 'winnende lot' op de Bierista-redactie. Hij staat een maand lang 'droog', een mooie gelegenheid om flink wat alcoholvrije bieren onder de loep te nemen.

Jubilea

Wees niet bang. Bierista houdt je in januari - net als in de rest van het jaar - op de hoogte van het biernieuws. 2020 Is het jaar waarin zowel Alfa Brouwerij, Budels als Lindeboom hun 150-jarig bestaan vieren. Daar gaan we zeker meer over horen. Ook zullen we je berichten over nieuwe bieren, spraakmakende festivals en bijvoorbeeld de Week van het Nederlandse Bier in mei. Net als jij zijn wij ook heel benieuwd wat het nieuwe jaar allemaal brengen gaat.

Bierparels

Wil je zelf een bijdrage leveren aan de website, heb je leuke ideeën, tips of suggesties? Aarzel niet en stuur een mail naar linda@bierista.nl. We zijn dol op mooie verhalen, bijzondere ervaringen en tips van onbekende bierparels. Dat 2020 een prachtig bierjaar mag worden! Cheers, op je gezondheid!