Vier het einde van de winter met Bier & Big

14 maart 2019

Het elfde Bier & Big Fest is een feit! Na de jubileum-editie van afgelopen jaar is het weer tijd voor de wintereditie van dit festival namelijk: Bier & Big End Of Winter. Proef verschillende bieren en geniet van goed eten gemaakt van lokale ingrediënten door de chefs van het Ketelhuis.

Op zaterdag 23 maart wordt het Ketelhuisplein door de Bierbridagier en het Ketelhuis omgetoverd tot hét bierfestival van Eindhoven. Maak kennis met zeer veel brouwerijen uit binnen- en buitenland en vier samen met velen andere bierliefhebbers het einde van de winter onder het genot van een goed glas bier en overheerlijk eten. Een kaartje kost €10,-. 

Aanwezige brouwerijen 

Tijdens Bier & Big Fest End Of Winter kun je onder meer genieten van bieren van Stigbergets Bryggeri, Põhjala Brewery, Amundsen Bryggeri, Heretic Brewing Company, Wild Beer Co., CoolHead Brew, Galway Bay Brewery, Lux Brewery, Uiltje Brewing Company, Blacstok, Rock City Beers, Oldskool Brewery, LOC Brewery, Stadsbrouwerij Eindhoven, Oersoep, In De Nacht, KraftBier en Brouwerij Rufus.

Voordeel voor Bierista's

Als gediplomeerd Bierista kun je je aanmelden voor gratis tickets. Stuur een mailtje naar melanie@bierista.nl. Nog geen Bierista? Doe dan mee met de Facebook-actie en maak kans op twee gratis kaarten. We geven er 5x2 weg.