Brouwerij De Moersleutel opent taproom The Scrapyard

20 juli 2019
Alkmaar is een hotspot rijker: The Scrapyard. Behalve een ruim aanbod aan speciaalbier biedt dit pop-up proeflokaal een groot terras, waar elke bierliefhebber deze zomer zijn hart op kan halen.

De taproom heeft een terras van maar liefst 1500 vierkante meter. The Scrapyard biedt ruimte voor iedereen die van een goed glas bier houdt en zich graag buiten de drukte van de stad begeeft. Hier geniet je van de creatieve omgeving terwijl je de verschillende smaken proeft van speciaalbier uit binnen- en buitenland.

Openingstijden

De bar is elke donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 23.00, op zaterdagen van 13.00 tot 23.00 en zondagen van 13.00 tot 21.00 uur. The Scrapyard is goed bereikbaar met de fiets en op 10 minuten lopen vanaf Alkmaar Centraal Station.

Brouwerij De Moersleutel

The Scrapyard is tot stand gekomen door Brouwerij De Moersleutel, in samenwerking met HAL 25 en bierspecialist Rick Ooms. Brouwerij de Moersleutel is opgericht in 2015 en staat bekend om zijn bijzondere bieren met namen als Je Moer op een bakfiets, Motorolie, Smeerolie. De brouwerij heeft inmiddels al veel succes over de hele wereld en heeft met het openen van hun eigen taproom weer een mijlpaal behaald.
Deze foto is gemaakt door Dennismakespictures.