Bronckhorster begint proeflokaal met hotel

31 augustus 2022
Groot nieuws vanuit de Achterhoek. Bronckhorster Brewing Company breidt de activiteiten uit.

Afgelopen week kwamen Steve en Raymon Gammage van Bronckhorster Brewing Company met groot nieuws naar buiten. Zij worden de nieuwe uitbaters van Cafe Hotel Heezen in Steenderen. Zij nemen het in de Achterhoek zeer bekende etablissement over van Gerrit en Ada, die het na veertig jaar wel genoeg vinden.

In de loop van volgend jaar wordt in het pand een proeflokaal met hotel geopend. "Het openen van een proeflokaal en dan ook nog met een hotel, is absoluut een nieuwe stap die wij voor ogen hadden. Dat Gerrit en Ada deze stap positief hebben ontvangen en omarmen, maakt ons alleen maar trotser", aldus Raymon Gammage.

Bronckhorster bieren

Je kunt nu uiteraard al in de brouwerij terecht om de heerlijke bieren van Bronckhorster te proeven. Denk aan de Bronckhorster Hoptimist, de Bronckhorster Nightporter, Bronckhorster Angus Tripel en zodadelijk natuurlijk weer de fameuze Bronckhorster IJsselbock. Volgend jaar ben je van harte welkom in het nabijgelegen Steenderen voor een bezoek aan Cafe Hotel Zaal Heezen in de nieuwe stijl. Uiteraard houdt Bierista je op de hoogte.