De Black Box van de Flying Dutchman

28 februari 2021
Flying Dutchman heeft een speciaal pakket samengesteld met uitsluitend donkere bieren. Deze 'Black Box' bevat zes verschillende bieren: drie Porters, twee Stouts en een Dark Rye IPA. Hou je van intens en donker? Dan is dit een aanrader.

Flying Dutchman is Brouwerij van de Maand februari bij Bierista. Dat betekent dat we extra aandacht vragen voor de bijzondere bieren van deze niet alledaagse brouwerij. Wil je meer weten over deze brouwerij dan kun je de gratis speedcourse volgen. Zo weet je alles over de filosofie en de bieren van Flying Dutchman Nomand Brewing Company, zoals brouwer Ronald de Waal zijn brouwerij officieel noemt.

Black Box

De Black Box vol met Black Magic bevat twaalf flessen bier. Er zitten zes verschillende bieren in, dus van elk bier ontvang je twee flessen. More Complicated Than Your Girlfriend Stout en The Beast of the East the Bear is There zijn de twee krachtige Stouts. Daarnaast vind je in dit pack een Black Rye IPA, een bier met een duidelijker hopkarakter. De overige drie zijn Porters, bieren met donkere geroosterde smaken als boventoon, maar elk met een eigen twist. Ben je nieuwsgierig naar deze Black Box, kijk dan hier en bestel.

Bierista Shop

Behalve op de site van Flying Dutchman vind je ook op Bierista een scherp geprijsde box van deze Brouwerij van de Maand. In de Bierista Shop vind je bovendien meer bierpacks die de moeite waard zijn volgens de Bierista Community. Kijk maar eens naar de waarderingen van Bierista's voor de bieren van Flying Dutchman.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste biernieuws en de nieuwste aanbiedingen? Meld je dan hier aan voor de Bierista Nieuwsbrief.

Ik wil niks missen