Bierista Bieropleiding zondag bij De Barometer op RTLZ

1 december 2019
De Barometer op RTLZ besteedt vandaag - zondag 1 december - uitgebreid aandacht aan de Bierista Bieropleiding. Bier staat volop in de schijnwerpers en steeds meer bierliefhebbers willen meer weten over de meest gedronken alcoholisch drank ter wereld. De Barometer gaat op zoek naar de achtergronden van het succes van de Bierista Bieropleiding.

In het programma wordt mede-oprichter Alain Schepers geïnterviewd. Hij geeft tekst en uitleg over Bierista, bierkennis en de opleiding. Roan Slagers was één van de eerste bierliefhebbers die bij Bierista zijn officiële Bierdiploma behaalde. Inmiddels is hij horeca-manager in het proeflokaal van bierbrouwerij Brouwernös in Groenlo. Hij vertelt vol enthousiasme wat de Bierista Bieropleiding hem heeft gebracht en opgeleverd.

De Barometer

Het programma wordt komende week drie keer uitgezonden. Je kunt het  programma zien op zondag 1 december om 17.30 uur, op woensdag 4 december om 16.30 uur en op vrijdag 6 december om 10.30 uur. In datzelfde programma is ook aandacht voor de Bier Butler, de gratis app waarmee je de meest smaakvolle bier-spijs-combinaties kunt maken.