Bier! vier koperen jubileum

30 maart 2021
Bier! magazine, het lijfblad van de echte bierliefhebber, viert dit voorjaar het 12,5-jarig bestaan. In dit 50ste nummer wordt uitgebreid stilgestaan bij deze mijlpaal en vanwege dit koperen jubileum vind je exra veel koper terug in dit magazine.

Voor dit voorjaarsnummer reisde Bier! af naar Texel. Dat was ook de bestemming voor het eerste nummer. Hoofdredacteur Fedor Vogel constateert dat er in die tijd het nodige is veranderd. Texels Bierbrouwerij is niet meer weg te denken van het eiland en zijn meer bierbrouwerijen actief op het eiland. Hoe bruisend het er op Texel aan toe gaat lees je in een uitgebreide reportage.

Westmalle

Ook is er aandacht voor de trappisten van Westmalle. Deze maand maakten zijn bekend naast de welbekende Westmalle Dubbel en Westmalle Tripel nu ook een
Westmalle Extra in de markt ze zetten. Ook Bier! magazine duikt in dit opmerkelijke biernieuws.

Columns

Het prachtige magazine staat vol met informatieve reportages. Een voorbeeld is een bezoek van de redactie aan de Gooische Bierbrouwerij in Hilversum. Daarnaast zijn er tal van vast onderdelen zoals columns en een bijzondere België/Nederland-conversatie tussen de hoofdredacteur van het Belgische magazine Grand Cru Bier, Luc de Raedemaeker, alias de Vlaamse Biergaai en Fedor Vogel, aka Hollandse Hopvogel.

Abonnement

Deze feestelijke editie biedt urenlang leesplezier en biedt veel informatie en inspiratie. Zorg dat je koelkast gevuld is, want het lezen van de artikelen maakt dorstig. Heb je nog geen abonnement op het magazine, sluit er dan gauw een af op de website van Bier! magazine. Hier kun je ook losse nummers bestellen.