Bier! Magazine neemt een kijkje bij Westvleteren

16 september 2019
Het herfstnummer van Bier! Magazine bevat weer heel veel leesvoer voor de echte bierliefhebber. Bijna 100 pagina's met dorstopwekkende verhalen, artikelen en praktische tip. Het magazine is onder meer verkrijgbaar bij Mitra-slijterijen en de betere kiosks.

Het kwartaarblad heeft een grote reportage over Westvleteren. Correspondent Frank Stoute reisde af naar België, waar hij een prachtig verhaal optekende over het wereldberoemde bier, dat tegenwoordig online besteld kan worden. Iets minder beroemd, maar ook een brouwerij met een verhaal is Brouwerij Wentersch. In Bier! Magazine komen de mensen achter deze jonge brouwerij aan het woord.

Bitburger

Verder in dit nummer veel aandacht voor Bitburger, Kasteelbrouwerij Ter Dolen, Peak Brewery en nog veel meer. Er zijn diverse columns en praktische tips te lezen. Het bier van de maand is Nevel Alm. Dit bier wordt voorzien van een uitgebreide proefnotitie met een korte bier-spijs suggestie. Daarnaast veel, heel veel biernieuws en wetenswaardigheden in dit rijk geïllustreerde magazine.

Je kunt dit nummer los kopen bij Mitra of de kiosk. Een abonnement is handiger en voordeliger. Een jaarabonnement kost slechts € 26,50 en kun je hier makkelijk afsluiten. Zo ben je elk kwartaal verzekerd van een vers nummer van Bier! Magazine op jouw deurmat.