Bier Butler Vrijdag: Spinazie quiche met een Tripel

26 maart 2021
Heb je deze week al gekeken in de gratis Bier Butler app? Die is vernieuwd en nu nog meer de moeite waard. Je maakt in een handomdraai de heerlijkste bierpairings met deze handige tool. Zoals je inmiddels gewend bent bieden de Bier Butler en Bierista je elke Bier Butler Vrijdag inspiratie voor een geslaagd weekend!

Deze week gaan we weer op de gezonde toer. We hebben namelijk een heerlijke quiche voor je, die rijkelijk gevuld is met spinazie. Ja, daar word je groot en sterk van. Daar mag dan ook best een wat krachtiger bier tegenover staan. De biersommelier van Bier Butler heeft gekozen voor Bronckhorster Angus Tripel, een blond en krachtig bier van 8,5%.

Bronckhorster Angus Tripel

Bronckhorster Angus Tripel wordt door de Bierista Community hoog gewaardeerd met liefst een 8,2. Daarmee is dit bier van eigen bodem een hoogvlieger in de Top 10 Beste Tripel. Dit krachtige, maar toch ingetogen bier biedt evergreens als Westmalle Tripel, Tripel Karmeliet en Gouden Carolus Tripel de nodige concurrentie. Het is vooral die zachte smaak en de power van de Angus Tripel die een goede match maken met de quiche. Het bier versterkt duidelijk de smaak van dit fijne gerecht.

Bier Butler app

De Bier Butler app is vernieuwd. Met deze gratis tool kun je zelf simpel en makkelijk de mooiste bier-spijs combinaties maken. Bovendien vind je veel inspiratie in de app en voortaan kun je ook een wishlist bijhouden. Makkelijk voor als je in slijterij of supermarkt staat. Zo heb je altijd je eigen voorkeuren binnen handbereik. De gratis app is beschikbaar voor Apple en Google Play. Vergeet ook zeker niet de Facebook-pagina van de Bier Butler een like te geven. Zo word je samen met meer dan 42.000 andere Bourgondiërs regelmatig verrast met bierige inspiriatie.