Bier Butler Vrijdag: Lekkerbekjes met Erdinger Weissbier

28 mei 2021
Ben je klaar voor het weekend? Het is Bier Butler Vrijdag. Dat betekent dat we weer een gouden tip voor je hebben om heerlijk te genieten komend weekend. Met dit recept laten de Bier Butler en Bierista weer zien dat smullen soms heel eenvoudig kan zijn.

Deze Bier Butler Vrijdag hebben we een lekkerbekje op het menu staan. Natuurlijk kun je die scoren op de markt of bij de visboer. Dat is de makkelijke weg. Wedden dat het lekkerbekje een stuk beter smaakt als je 'm zelf maakt volgens bijgaand recept van de Bier Butler?!

Erdinger Weissbier

Heb je dat heerlijke lekkerbekje bereid dan wil je daar uiteraard een bijpassend bier bij drinken. Een Weizen is dan een uitstekend idee. Laat je inspireren door de de beste bieren in de Weizen Top 10. De Bier Butler heeft in dit geval gekozen voor een onvervalste klassieker: Erdinger Weissbier. Deze Duitse Weizen smaakt altijd. Heerlijk op een zonovergoten terras of achter in de tuin. Zeker ook bij dit lekkerbekje is deze verfrissende Weizen een heel goed idee. Probeer het zelf maar. Het koolzuur zorgt voor een verfrissend mondgevoel en de romige volle smaak met een bananen-touch smelt helemaal samen met het gerecht.

Bier Butler

Het pairen van gerechten en bier wordt steeds populairder. Geen wonder, want bier biedt zo veel mogelijkheden. De gratis app Bier Butler heeft de grootste database met bier-spijscombinaties. Duizenden verschillende combi's en tientallen uitgewerkte inspiratiegerechten staat tot je beschikking. Gratis! Het enige wat je hoeft te doen is net als die tienduizenden bierliefhebbers die je voorgingen. En dat is de app downloaden. De Bier Butler vind je ook op Facebook. Een like op deze pagina wordt gewaardeerd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste bierpairings.