Aftellen tot Kerst met de Beerwulf Adventskalender

1 november 2019

Iedereen kent wel een 'echte' kerstfanaat. Een kerstliefhebber van de bovenste plank. Die persoon die zodra de eerste bladeren van de bomen vallen, de kerstversiering uit de opslag haalt, de kerst cd opzet en een tripje naar een Duitse kerstmarkt boekt. Kortom het grote aftellen tot Kerstmis is ein-de-lijk begonnen!

Houdt deze persoon ook nog eens van bier, dan heeft online bierwinkel Beerwulf.com het perfecte aftelgeschenk tot kerst; de Beerwulf Adventskalender met 24 bieren van 24 verschillende brouwers. Open vanaf 1 december iedere dag een vakje en ontdek de 24 bieren. Dit pakket is natuurlijk ook een leuk geschenk voor de minder heftige kerstfans, die gewoon graag dagelijkse verrast worden in het leven. Wat een feest!

Hout en gin

Speciaal voor de Beerwulf Adventskalender heeft de Haarlemse brouwer Jopen een exclusief bier gebrouwen. Jopen Gin Trinitas Tripel is gelagerd in eikenhouten snippers welke weer in Gin hebben gelegen, gestookt door Jopen zelf. Het resultaat is een stevige Tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke Tripel met een geslaagde twist.

Vanilletonen

Lydian Zoetman, commercieel directeur, van Jopen: "Samenwerken met Beerwulf is te gek. Jopen en Beerwulf vinden elkaar in de liefde voor bier en productbeleving. Speciaal voor de Beerwulf Adventskalender hebben we Jopen Trinitas Tripel op bijzondere wijze verrijkt. We hebben onze Tripel gin én eikenhout infused. Het eikenhout hebben we gedrenkt in Gospel Dutch Dry Gin. Dit zorgt voor vanilletonen uit het eikenhout met volle kruidige gin smaken, zoals tonen van jeneverbes. Een verrassende match tussen gin én bier dus. Aftellen was nog nooit zo leuk!”

In het pack

Bij Bierista is de Beerwulf Adventskalender al onder de loep genomen. "We gaan natuurlijk niet verklappen welke bieren in het pack zitten. Dat zou een enorme spoiler zijn. Wat we wel kunnen zeggen is dat er veel variatie in zit. Er zitten krachtige bieren in, maar ook wat licht verteerbare. De afwisseling is prima. Dat geldt ook voor de brouwers. Een aantal bekendere brouwerijen worden afgewisseld met onbekende. Er zitten leuke  verrassingen tussen. De Jopen Gin Trinitas Tripel is er zeker daar één van. Wat een smaakexplosie is dat! Het hout komt geweldig naar voren. Je gaar er bijna van huilen van geluk", aldus Alain Schepers van Bierista Bieropleidingen.

Bestellen

De Beerwulf Adventskalender wordt voor €49,95 gratis thuis bezorgd op een adres en een dag naar keuze. Indien gewenst kan je er een persoonlijke boodschap bij doen. Laat het je smaken en alvast fijne feestdagen gewenst.