9,0

Wylam Come In No. 51 Your Time Is Up

Wylam (6)

Wylam Come In No. 51 Your Time Is Up is een Double IPA van 9,0%. Een en al heerlijkheid in een blik!

Details

Brouwerij
Alcohol
9.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
9 °C
Volume
44 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

9,0

Het oordeel van de Bierista's

Wylam Come In No. 51 Your Time Is Up is beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 door onze Bierista's

9,0

Smaak

9,0

Zicht

9,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
9,0

"Wylam heeft keer op keer succes! Wat een fantastisch smaak vol bier is dit"

Eva S

6.095

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

9,0 Zicht Mooie warme gele kleur, de schuimkraag is iets wat troebel

9,0 Neus Mooie geuren van tropische vruchten en citrus, maar ook iets bloemigs

9,0 Smaak Smaakvol, met een zeer fijne bitterheid en alles komt samen in de mond. De citrus, bloemen, genieten

Spijssuggestie Niks, alleen genieten van deze overheerlijke topper

5 Redenen waarom ook jij Bierista wilt worden

Bierista, meester in bier is een felbegeerde titel. Er zijn wel 100 redenen te bedenken waarom je dat zou willen. We geven je er vijf.

Verder lezen

Sint Bernardus Tripel op de proeftafel

Sint Bernardus Tripel staat bekend als een typische Belgische Tripel met alles er op en er aan. Bij Bierista hebben we er zin in!

Verder lezen

Hertog Jan Proeftuin blijft verrassen

De experimentele reeks bier uit de Hertog Jan Proeftuin wordt dit jaar uitgebreid met vier bijzondere bieren. Die wil je als echte liefhebbers niet missen.

Verder lezen

Moersleutel Macaroon Machine Coconut Pastry Stout - Dik, dikker, dikst

Je hebt bieren die je spreekwoordelijk met mes en vork moet drinken, omdat ze zo dik zijn. We hebben er weer een gevonden!

Verder lezen