7,5

Tanker Melody

Tanker (6)

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
9.0%
Categorie
Intens en Uitdagend
Drinktemp.
9 °C

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

Tanker Melody is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

8,5

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"stevige Imperial Stout, erg dropachtig, complex maar niet gebalanceerd. geen slecht bier maar ik heb lekkerdere gehad."

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,5 Zicht pikzwart bier met nagenoeg geen schuim, enkel wat onregelmatige grove bellen die een ringetje vormen aan de glaswand.

7,5 Neus koffie, chocolade, drop en bouillon/maggi-achtige aroma's

7,5 Smaak zoete en warme smaken van laurierdrop, alcohol die gezamenlijk zorgen voor een warm plakkerig mondgevoel. ook de nasmaak is zoet en dropachtig.

Op zoek naar smaak

'Op zoek naar smaak' is de titel van een documentaire, waarin Perry de Man op zoek gaat naar het bier in het glas van Rembrandt.

Verder lezen

Wat zijn jouw favoriete hopspots?

De zomer is begonnen. Wij zijn erg benieuwd waar jij deze zomer bier drinkt. Wat zijn jouw favoriete hopspots in Nederland?

Verder lezen

Fred Teeven nieuwe voorzitter Nederlandse Brouwers

Fred Teeven is benoemd tot voorzitter van de Nederlandse Brouwers. Hij heeft zin in zijn nieuwe job en pakt gelijk de handschoen op.

Verder lezen

Mout Bierfestival in Zwolle

Mout Bierfestival trekt weer door het land. Komend weekend - van 1 tot en met 3 juli - is het festival in Park de Wezenlanden in Zwolle.

Verder lezen