7,5

Tanker Melody

Tanker (3)

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
9.0%
Categorie
Intens en Uitdagend
Drinktemp.
9 °C
7,5

Het oordeel van de Bierista's

Tanker Melody is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

8,5

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"stevige Imperial Stout, erg dropachtig, complex maar niet gebalanceerd. geen slecht bier maar ik heb lekkerdere gehad."

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,5 Zicht pikzwart bier met nagenoeg geen schuim, enkel wat onregelmatige grove bellen die een ringetje vormen aan de glaswand.

7,5 Neus koffie, chocolade, drop en bouillon/maggi-achtige aroma's

7,5 Smaak zoete en warme smaken van laurierdrop, alcohol die gezamenlijk zorgen voor een warm plakkerig mondgevoel. ook de nasmaak is zoet en dropachtig.

Bierista Alain start Horeca in Beweging

Niet bij de pakken neerzitten, maar wat doen. Dat is de reden waarom Alain van Bierista en collega-ondernemer Bert de actie Horeca in Beweging zijn gestart.

Verder lezen

Besteed je tijd nuttig: vergroot je bierkennis

Het zijn bijzondere tijden. Minder de deur uit en alweer een Netflix-serie kijken? Of toch iets nuttig doen met je tijd? De Bierista Bieropleiding!

Verder lezen

Bakker en brouwer slaan handen ineen

Twentse Bierbrouwerij & Vondelkoeken komen met een lekker, lokaal en ambachtelijk product: de bierkoek, gemaakt van Twents Honing Tripel.

Verder lezen

Bockbier in trek bij Bierista's

Het is het seizoen van Bockbier. Het lijkt er op alsof er meer verschillende bieren op de markt zijn dan ooit. Bierista's proeven en beoordelen.

Verder lezen