American Wheat Ale

Top 3 American Wheat Ale

7,5

Uiltje f*ck de caravan staat in de Fik

Uiltje Brewing Company

Uiltje f*ck de caravan staat in de Fik is een bovengistend tarwebier gebrouwen met Mosaic en Simcoe-hop. Een fijn gehopt bier met een frisse smaak.

American Wheat Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Uiltje I'm Never Going To Financially Recover From This

Uiltje Brewing Company

Uiltje I'm Never Going To Financially Recover From This is een frisse Weizen met gember en bloedsinaasappel en een knipoog naar de Tiger King.

American Wheat Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Eiber Achter De Duinen

Eiber Bier

Eiber Achter De Duinen is een American Wheat Ale. In tegenstelling tot traditionele tarwebieren is de AWA steviger en hoppiger van smaak. Bier met een lichte bitterheid en aroma's van tropisch fruit en citrus.

American Wheat Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Rotterdam brouwt 010 All Star bier

Na de succesvolle samenwerking bij de eerste 010 Craftbox bundelen de vier toonaangevende Rotterdamse brouwerijen in 2021 opnieuw hun krachten.

Verder lezen

Nieuw - Maximus Monkey Python Brett Pale Ale

Maximus Brouwerij uit Utrecht presenteert met Monkey Python Brett Pale Ale een nieuw bier in haar Circus Maximus-rariteitenkabinet.

Verder lezen

Warm aanbevolen door Bierista's

De gediplomeerde bierkenners uit de community van Bierista schrijven wekelijks talloze expert-reviews, die jou helpen de juiste keuze te maken.

Verder lezen

De Black Box van de Flying Dutchman

Flying Dutchman heeft een vet pakket samengesteld met allemaal donkere bieren. De Black Box zit vol magie en zal je zeker verrassen.

Verder lezen