8,0

Siren Odyssey 011

Siren Craft Brew (13)

Siren Odyssey 011 is een Barrel Aged Imperial Stout. Een blend van verschillende vaten met de beste donkere bieren. Tonen van chocolade.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
11.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Kenmerken
Barrel Aged
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,0

Het oordeel van de Bierista's

Siren Odyssey 011 is beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 door onze Bierista's

8,0

Smaak

8,0

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Een complexe barrel aged Imperial Double stout met mooie smaken van bourbon. De stout is bijna barley wine achtig en dan met de nadruk op het fruitige van wijn. Chocolade, koffie en wat kruidigheid op de achtergrond. Het bier is redelijk boozy, mede dankzij de sterk aanwezige bourbon."

Ben Maas

8.285

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Zwart bier met een flinke meer neerslaande crème kleurige schuimkraag bestaande uit fijne belletjes. Over de helderheid valt weinig te zeggen door de donkere kleur van het bier.

7,0 Neus Een matige intense neus die logischerwijs wordt geremd door de dikke schuimkraag. Als die is weggezakt dan komen vooral bourbon en koffie boven.

8,0 Smaak In de smaak de typische stout smaken als koffie en chocolade, maar vooral de bourbon uit de vaten heeft goed zijn werk gedaan. Een redelijk boozy stout die bijna barley wine achtig drinkt.

Spijssuggestie Oude kaas. Verder niets.

Two Chefs Brewing lost crowdfunding af

De Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing heeft drie ton aan crowdfunding afgelost. Dat geeft weer ruimte voor nieuwe plannen.

Verder lezen

Bakken vol eremetaal voor Rodenbach en Palm

Wat zijn ze fier bij Rodenbach en Palm. En dat mag ook. Er zijn heel veel medailles veroverd tijdens de World Beer Awards in Londen.

Verder lezen

Zilver voor Tweach Tripel met Kumasi

Tweach Tripel met kumasi is om meerdere redenen een bijzonder bier. Nu heeft het zilver gewonnen tijdens de World Beer Awards.

Verder lezen

Heinekicks will touch your sole

Heinekicks laat je over bier lopen. Samen met de bekende schoenontwerper Dominic Ciambrone brengt Heineken deze sneaker op de markt.

Verder lezen