7,5

Romondt Bokbeer

Brouwerij Romondt (2)

Romondt Bokbeer is een Bockbier. Smaken van chocolade en karamel. Een moutig bier dat lekker is tijdens donkere najaarsavonden.

Details

Bierstijl
Alcohol
7.0%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
7 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

Romondt Bokbeer is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

8,0

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Lekker moutig Bockbier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

8,0 Zicht Donkerrood/bruin en redelijk koolzuur met een stevige schuimkraag

7,5 Neus Moutig, fruitig, iets zoet

7,5 Smaak Zoetmoutig en iets een gebrande moutsmaak met rood fruit, iets karamel en heel iets koffie. Redelijk vol mondgevoel

Ontdek Den Bosch tijdens Het Speciaalbier Festival 2024

Pak je agenda en markeer het weekend van 11 en 12 mei 2024, want het Nederlands Speciaalbier Festival strijkt opnieuw neer in het gezellige Den Bosch.

Verder lezen

Muifelbrouwerij introduceert een nieuwe non-alcoholic IPA

Muifelbrouwerij breidt het assortiment uit met een gloednieuwe non-alcoholic IPA: de Careless Sipper.

Verder lezen

Word mede-eigenaar van Jopen

Via een unieke crowdfundingcampagne biedt Jopen nu de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden.

Verder lezen

Naeckt in het nieuw

Met de lancering van een geheel nieuwe huisstijl stapt Naeckte Brouwers vol vertrouwen de toekomst in als een biologische brouwerij.

Verder lezen