Kees Kouwenberg Den Haag, Nederland

Bierista - 2 Badges - 2745 Biercoins - 3 Reviews - #bedanktKees
53 jarige Hagenees. Bierliefhebber sinds... well... forever. Heinekenverzamelaar, maar sinds de overstap naar de groene flesjes geen Heinekendrinker meer. De laatste jaren steeds vaker niet-pilsener gaan drinken, en dat bevalt me uitstekend. Zodanig dat ik na de opening van De Week van het Nederlandse Bier in de Grote Kerk alhier, bij informatie zoeken naar een biertje terecht kwam op de site van Bierista en na twee dagen besloot me in te schrijven voor het Bierdiploma. En dat heb ik nu gehaald :-) Een dag voor mijn verjaardag, leuk eigengegeven verjaardagscadeautje toch! Ik wil me nu blijven ontwikkelen. Ten eerste de kennis die ik met deze opleiding heb vergaard tot parate kennis maken. En daarnaast wil ik gewoon meer over bier te weten komen. Het biertje waarvoor ik op de Bierista site kwam heb ik echter nog steeds niet kunnen vinden. Nou ja, vinden wel kopen niet.... De Hooglander Russian Imperial Stout.
Bierista Bierdiploma
Badge Bierquiz 2019

Review badges 3 reviews

Expert (10+ reviews)
Inspirator (100+ reviews)
Mentor (500+ reviews)
BierBaas (1000+ reviews)
8,0

"Toen ik de eerste slok nam trok mijn mond samen. Alsof ik en asbak leegdronk. Zo verschrikkelijk rokerig. Maar geen reden om het door de gootsteen te spoelen. Integendeel, aangespoord door de nasmaak wilde ik meer proeven. Er kwamen allemaal smaken naar boven. Echt een heel bijzonder bier, En nogmaals, het smaakt of je een asbak leegdrinkt, maar dan wel de lekkerste asbak die ik ooit gedronken heb :-)"

8,5 Zicht Mooi donker

6,0 Neus Rook, sigaretten, sigaren. En ik rook niet, dus eigenlijk stinkt ie.

9,0 Smaak Een heerlijke asbak

Spijssuggestie Ik drink geen bier bij mijn eten, dus geen idee. Maar een stukje oude kaas lust ik er wel bij.

9,0

"Geweldig biertje. Heerlijke volle smaal, met overduidelijk maar niet overheersend de smaak van stroopwafels."

9,0

"Absoluut geweldig biertje. Ik ben niet zo van elke smaak apart te beschrijven, maar dit is een heerlijk zacht, koffie/chocolade achtig biertje. "

Review : Bird Fazantisch