Peak Fresh Cut

Peak Organic Beer (8)

Peak Fresh Cut is gebrouwen met aromatische hoppen. Bij de eerste slok zou je kunnen denken aan een IPA. Maar als je de smaak op je laat inwerken is het duidelijk dat een om een zeer smaakvolle en hoppige - biologische - pilsener gaat.

Details

Bierstijl
Alcohol
4.6%
Categorie
Soepel en Subtiel
Kenmerken
Biologisch
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte
Drinktemp.
5 °C
Volume
35,5 cl
Drinkmoment
Terras, In goed gezelschap
Gisting
Ondergistend

Mijn bieren

Het oordeel van de Bierista's

Peak Fresh Cut is nog niet beoordeeld door onze Bierista's.

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +25

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding

Eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier

Afgelopen weekend werden in München de 8e Biersommelier Wereldkampioenschappen gehouden. Voor het eerst ging er een Nederlander met het goud naar huis en ging ook het zilver mee terug naar de Lage Landen.

Verder lezen

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen

Bokbiertocht op zaterdag 4 oktober

'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.

Verder lezen

Dit is de duurzaamste brouwerij ter wereld

Voor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen. 

Verder lezen