7,7

Oskar Blues Can-O-Bliss IPA

Oskar Blues Brewery (8)

Oskar Blues Can-O-Bliss IPA is een hazy American IPA. Gebrouwen met Strata, Cashmere, Enigma, Hallertau Blanc en Eureka hop.

Details

Alcohol
7.2%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
7 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,7

Het oordeel van de Bierista's

Oskar Blues Can-O-Bliss IPA is beoordeeld met een gemiddelde van 7,7 door onze Bierista's

7,6

Smaak

7,2

Zicht

7,9

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,7

"Heerlijke doordrinker zacht fruitig en soepel"

John Schaap

18.470

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,2 Zicht Mooi troebel en licht van kleur

7,9 Neus Fruit en hop

7,6 Smaak Je proeft de verschillende hopsoorten en daarom is ie echt heel fruitig

Spijssuggestie Bbq en pasta of pizza

BRLO rukt op in Nederland

BRLO is een snelgroeiende Berlijnse craftbrouwerij, die ook in Nederland met spannende bieren steeds meer fans aan zicht bindt.

Verder lezen

Meer over bier || Wat betekent hergisting op fles?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, bieren met hergisting op fles. Dit bier kun je op een bijzondere manier inschenken om zo het bier echt anders te beleven.

Verder lezen

Geen Brand Pilsener meer in ketels Wijlre

De Brand Brouwerij in Wijlre verliest de productie van pils, maar daar staan wel investeringen in speciaalbier tegenover.

Verder lezen

Kloosterbrouwerij Nieuw Sion in herfsteditie Bier! magazine

De herfsteditie van Bier! Magazine is uit. In dit nummer onder meer aandacht voor de kloosterbrouwerij Sion.

Verder lezen