7,8

Omnipollo Brush

Omnipollo (27)

Brush van de Zweedse brouwerij Omnipollo is een Imperial Stout. Dit bier is gebrouwen in samenwerking met J. Wakefield Brewing. Dit bier is gebrouwen met marshmallow, vanille, chocolade, hazelnoot koffie en peper. Echt een bier om een rustig de tijd voor te nemen!

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
14.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12-15 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten

Mijn bieren

7,8

Het oordeel van de Bierista's

Omnipollo Brush is beoordeeld met een gemiddelde van 7,8 door onze Bierista's

7,9

Smaak

7,8

Zicht

7,9

Neus

Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Kruidig
Body
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,8

"Biertje voor gevorderden. Soms iets te scherp door kruiderij en wat (te) bitter, zodat de aangenaamheid licht ondermijnt wordt. Solo gedronken minder, meer om te combineren met pittige vlees- en/of groenten gerechten. Heftig en wat overrompelend bier, maar een (geweldig) avontuur. Beetje drop, soms wat medicijn/apotheekachtig. Over het geheel net iets te zwaar aangezet in de verschillende smaken. Hier wordt woest geschilderd met de ingrediënten (beetje Cobra, beetje abstract). Een Imperial Stout infusé à la vanille, au chocolat, aux piments Ancho et au café noisette met 12 % alcohol en gebrouwen bij De Proef Brouwerij in België."

Ton van der Koppel

19.960

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Kruidig
Body
Alcohol

7,8 Zicht Zeer donker bruin, oogt ingeschonken zwart. Ondoorzichtig. Een beetje stevig, redelijk stabiel, fijn en donkerbruin schuim.

7,9 Neus Aangename donker moutige enigszins alcoholische geur en met name een chocolade toon.

7,9 Smaak Volle romige donkere smaak met tikje scherpe tinteling (van specerij), waarin de chocolade toon voort ebt en iets van vanille in doorstroomt. Beetje hoppig en bitter. Complexe smaak, die je langzaam met kleine slokjes moet doorgronden. Er is veel te vinden in dit rijke bier. In de afdronk een licht bittertje.

Spijssuggestie Sterk smakend wild. Donker gebakken vlees. Wellicht ook te proberen bij stamppot (zuurkool).

Jopen en 't Taphuys bundelen krachten

Jopen, de Haarlemse Craft brouwerij heeft een strategische samenwerking aangekondigd met 't Taphuys.

Verder lezen

Nieuw: Hazy & Romige Psycho Cyclops NEIPA van Maximus

Met vijf zorgvuldig geselecteerde hopsoorten – Citra, Citra Cryo, Mosaic, El Dorado en Idaho7 – biedt deze NEIPA een tropische fruitervaring.

Verder lezen

Grolsch blijft inzetten op duurzaamheid: Highlights 2023 online

Bij Grolsch staat duurzaamheid hoog op de agenda, en dat blijkt uit de indrukwekkende resultaten die de brouwerij in 2023 heeft geboekt.

Verder lezen

Playground Non Alcoholic IPA nu verkrijgbaar op fust

vandeStreek Bier kondigt met trots aan dat hun meest bekroonde bier, Playground Non Alcoholic IPA, vanaf nu verkrijgbaar is op fust.

Verder lezen