8,8

NEO Duindoorn aan Zee

Projekt NEO (1)

NEO Duindoorn aan Zee is een Sour - Fruited Gose. Gebrouwen met bessen, pijnboompitten en keltisch zeezout, troebel als een NEIPA, fris als een Gose.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
4.8%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,8

Het oordeel van de Bierista's

NEO Duindoorn aan Zee is beoordeeld met een gemiddelde van 8,8 door onze Bierista's

8,4

Smaak

7,7

Zicht

8,1

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,8

"Zeker lekker om een keer te proberen. Een friszuur bier met goede doordrinkbaarheid"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,7 Zicht erg veel schuim, goede bruis, troebel, geel

8,1 Neus licht zuur, fris, licht zoet

8,4 Smaak licht zoet in nasmaak, licht zuur

Jopen brouwt eerste Session IPA met duurzaam gezuiverd zeewater

Jopen lanceert de Life's a Beach Session IPA, gebrouwen met duurzaam gezuiverd Noordzeewater van SEA Water™.

Verder lezen

Royal Swinkels zet koers naar net zero: CO2-reductiedoelstellingen goedgekeurd

De goedgekeurde doelstellingen zijn in lijn met de internationale SBTi-richtlijnen die gericht zijn op het beperken van de opwarming van de aarde.

Verder lezen

Brouwerij Kees haalt met succesvolle crowdfunding binnen 24 uur 150.000 euro op

Brouwerij Kees uit Middelburg heeft in recordtijd 150.000 euro opgehaald via het crowdfunding platform CrowdAboutNow.

Verder lezen

Verrijk je barbecue-ervaring met Hertog Jan Grand Pilsener

Als de dagen langer worden en de avonden warmer, is het tijd om de barbecue aan te steken en te genieten van goed gezelschap en uitstekend bier.

Verder lezen