7,5

Monkey Heaven For Everyone

Monkey Browar (2)

Monkey Heaven For Everyone is een IPA. "This world should be free, this world should be one." Tijd voor een hophit. Voor je staat een stevig gehopte, troebele IPA. Betrouwbare Citra en citrus Lemondrop zijn verantwoordelijk voor de rijke fruitige smaak en aroma. Heaven For Everyone.

Details

Brouwerij
Alcohol
5.2%

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

Monkey Heaven For Everyone is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

8,5

Smaak

7,0

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Geïnspireerd op een nummer van Queen; Heaven for Everyone. Een Hazy Ipa met in elk geval een naam die tot de verbeelding spreekt."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Geel ondoorzichtig bier met een fijne witte schuimkraag, die redelijk snel inzakt.

7,0 Neus Fruitige geuren van citrus. Met name hierdoor is het geen NEIPA, aangezien daar veelal wat meer tropische fruitgeuren in zitten. Dit is citrus all the way

8,5 Smaak Ook in de smaak veel citrus (niet vreemd gezien de hopsoorten) en een lekkere bitterheid. Bijzonder romig mondgevoel

Spijssuggestie Wat pittige borrelnootjes

Hertog Jan Proeftuin blijft verrassen

De experimentele reeks bier uit de Hertog Jan Proeftuin wordt dit jaar uitgebreid met vier bijzondere bieren. Die wil je als echte liefhebbers niet missen.

Verder lezen

Moersleutel Macaroon Machine Coconut Pastry Stout - Dik, dikker, dikst

Je hebt bieren die je spreekwoordelijk met mes en vork moet drinken, omdat ze zo dik zijn. We hebben er weer een gevonden!

Verder lezen

Consumptie alcoholvrij in tien jaar tijd verviervoudigd

De consumptie van alcoholvrij blijft maar doorgroeien. In de afgelopen tien jaar steeg de consumptie tot 819.000 hectoliter per jaar.

Verder lezen

We drinken weer meer alcoholvrij bier

Branche-organisatie Nederlandse Brouwers heeft cijfers over 2022 gepubliceerd, waaruit blijkt dat er steeds meer alcoholvrij bier wordt gedronken.

Verder lezen