8,7

Mad Scientist Session Scotch

Mad Scientist (5)

Mad Scientist Session Scotch is een Barley Wine. Gerijpt in Islay Scotch Whisky vaten waardoor het bier een turfachtige, rokerige smaak heeft.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
14.5%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
15 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,7

Het oordeel van de Bierista's

Mad Scientist Session Scotch is beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 door onze Bierista's

8,6

Smaak

7,9

Zicht

7,6

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,7

"Een lekker rokerig, whiskybier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,9 Zicht rood, helder, geen schuim, geen bruis

7,6 Neus licht alcohol, turf

8,6 Smaak drop, licht zoet, plakkerig op de tong, gerookt, whisky

Nieuw: Hoop Pride Ale

Brouwerij Hoop heeft een nieuwe zomerbier gebrouwen, de Hoop Pride Ale, een sinaasappel blond met 5,8% alcohol.

Verder lezen

Tweede editie Bronckhorster Craft Beer Festival

Bronckhorster Brewing Company viert komend weekend het tweede lustrum met een Craft Beer Festival op het terrein van de brouwerij.

Verder lezen

Pohjala Cocobanger op de proeftafel

Pohjala Cocobanger is een Stout met kokossmaak. Geroosterde smaken met de touch van een tropisch eiland. Hoe smaakt dat?

Verder lezen

Fluitje van een cent kost straks 10 euro

Deze week kondigde Heineken aan de prijzen met 5,8% te verhogen. Dat gaan wij - de consument - voelen in onze portemonnee.

Verder lezen