8,5

Het Roze Varken Ragebol

Brouwerij Het Roze Varken (14)

Het Roze Varken Ragebol heeft een pallet van volle mouten, whisky mout, tonen van vers gemalen peper, bloemige hop en een frisse sinaasappelschil.

Details

Bierstijl
Alcohol
7.8%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
8,5

Het oordeel van de Bierista's

Het Roze Varken Ragebol is beoordeeld met een gemiddelde van 8,5 door onze Bierista's

8,5

Smaak

8,0

Zicht

8,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,5

"Ben geen whiskeyfanaat maar dit is wel lekker"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.

8,0 Zicht Donkeroranje/bruin

8,0 Neus Lichtzoetig,whiskeyachtig

8,5 Smaak Lichtgebrande mout,zoetig,karamel en een duidelijke whiskeysmaak. Ietwat bloemig en kruidige smaak. Zoete afdronk en dan de whiskeysmaak. Minimaal bittertje

Met Schneider Helle Weisse klaar voor de zomer

Schneider Weisse Helle Weisse TAP 1 is nu op blik verkrijgbaar en heeft nu nieuw, aangepast recept. Dat willen we proeven.

Verder lezen

Utrecht Tap Tour lang zes brouwerijen

Bierliefhebbers kunnen op zondag 19 juli met een speciale bus een rondje maken langs zes brouwerijen in Utrecht.

Verder lezen

Hoppig leesvoer voor de zomer

Het zomernummer van Bier! magazine is uit. Wederom een nummer boordevol nieuws, reportages en inspiratie over bier.

Verder lezen

Vijf sterren voor de Bierista Bieropleiding

Het aantal Bierista's groeit keihard. Liefhebbers, amateur-brouwers, horecamedewerkers; allemaal gaan ze voor extra bierkennis!

Verder lezen